Lack-konservering

Lackkonservering/Lackförsegling

CHOOSE NanoTech specialiserar sig på tillverkning av högpresterande beläggningar med multifunktionella egenskaper vars avsikt är att skapa det bästa skyddet för varje specifik yta.

Lackförsegling/konservering förstärker bilens lackskydd och ger markant högre motståndskraft mot yttre påverkan. Detta innebär att bilen inte behöver vaxas lika ofta och lacken behåller sin fina lyster under längre tid. Bilen blir också lättare att tvätta och hålla ren eftersom smuts och oönskade partiklar inte längre kan få fäste på samma sätt som på en obehandlad yta.

Hos Malmö Bilproffs är lackförsegling är ett tillval till helrekonditionering.

****

Helrekonditionering + Lackkonservering (Pris fr. 3900kr)

Detta bilvårdspaket är för dig som vill åka hem med en komplett nybilskänsla. I detta paket ingår avfettning, handtvätt, avtorkning, fälgtvätt, däckglans, invändig dammsugning och avtorkning, rengöring av motorrum, mattvätt, rengöring av paneler, fönster och trösklar samt polering & vaxning. Efter att poleringen är klar påförs ett polymerbaserat lackskydd med maskin. Lackskyddet som behandlar bilens alla ytor håller den snygg och fräsch under flera säsonger framöver.