Lack-konservering

Malmö Bilproffs utför bilservice på de flesta bilmärken.

Lackkonservering/Lackförsegling

CHOOSE NanoTech specialiserar sig på tillverkning av högpresterande beläggningar med multifunktionella egenskaper vars avsikt är att skapa det bästa skyddet för varje specifik yta.

Lackförsegling/konservering förstärker bilens lackskydd och ger markant högre motståndskraft mot yttre påverkan. Detta innebär att bilen inte behöver vaxas lika ofta och lacken behåller sin fina lyster under längre tid. Bilen blir också lättare att tvätta och hålla ren eftersom smuts och oönskade partiklar inte längre kan få fäste på samma sätt som på en obehandlad yta.

Hos Malmö Bilproffs är lackförsegling är ett tillval till helrekonditionering.

****

Helrekonditionering + Lackkonservering (Pris fr. 3900kr)

Detta bilvårdspaket är för dig som vill åka hem med en komplett nybilskänsla. I detta paket ingår avfettning, handtvätt, avtorkning, fälgtvätt, däckglans, invändig dammsugning och avtorkning, rengöring av motorrum, mattvätt, rengöring av paneler, fönster och trösklar samt polering & vaxning. Efter att poleringen är klar påförs ett polymerbaserat lackskydd med maskin. Lackskyddet som behandlar bilens alla ytor håller den snygg och fräsch under flera säsonger framöver.

Uniks skydd för bilens rutor

Bilproffsens glasbehandling är ett unikt skydd för bilens rutor. Fördelarna är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insekter, smuts och trafikfilm, vilket medför mycket bättre sikt.

Kvalitétssäker billackering

Lackeringen av bilar sker med så moderna metoder som det är möjligt . Det sker en ständig utveckling inom området. Både när det gäller målerimetoder, material och miljöpåverkan.

Snabba leveranser

Vi är en certifierad bilverkstad som tar hand om din bil på ett snabbt och tryggt sätt. Hos oss får du reservdelsgaranti, prisgaranti och mycket mer som vi kan erbjuda din bil.

Alltid bra kundservice

Din bilverkstad i Malmö

Vi servar de flesta bilmärken. Vi servar bilen med trygghet och omtanke. Vi älskar bilar, och vet vad vi gör.
Vi samarbetar med starka leverantörer och erbjuder många kända varumärken.

Öppettider

Måndag - Fredag
07.00 - 18.00
Lördagar
kl. 09-00 - 16.00
Söndagar
Stängt

Alltid bra kundservice

Yehia Gazay

(5/5)

WebbDesignFabriken

(5/5)

Per-Olow Ekberg

(5/5)

Emir J.

(5/5)

Viktor Elf

(5/5)

Adrian Lutka

(5/5)

Ann-Christin Larsson

(4/5)

Åsa Hansson

(5/5)

Vår nya adress

Ni har väl inte missat att från och med den 1 januari 2021
flyttade vi till fräscha nya lokaler på Segesvängen 1.

Kontaktuppgifter

^

Bilproffsen Malmö

Tel: 040-22 43 57
Tel: 040-18 20 80
Segesvängen 1
212 27 Malmö
Öppet
8,00-17,00 Lör 10,00-16,00

^

Europagaranti

Är du nöjd med din märkesverkstad, eller är det dags att prova något nytt? Vi servar bilen med trygghet och omtanke.

Hos oss får du också Europagaranti, något vi kan erbjuda eftersom vi tillhör ett nätverk som finns i 30 länder. Dessutom får du alltid två månaders gratis assistansförsäkring i Sverige.

^

Våra tjänster

Bilservice, Helrekonditionering, Lackkonservering, Fälgbehandlig, Glasbehandling, Rostbehandling, Däckhotell, Hjulinställning, Plåtverkstad, Plastreperationer mm. Vi utför alla våra tjänster med trygghet och omtanke.