Däckhotell Malmö

Hos Bilproffsens däckhotell Malmö får du mer än bara däckförvaring. Vi tvättar fälgarna och förvarar dem i en miljö som minimerar slitage och åldrande. Upptäcker vi att något av dina däck är i dåligt skick tar vi dessutom kontakt med dig i god tid inför kommande säsong för en öppen diskussion kring dina eventuella däckbehov.

Däckhotell – en bra investering

Det finns flera bra anledningar till att lämna in dina däck till någon av våra verkstäder för förvaring. På vårt däckhotell förvaras dina däck mörkt och svalt, vilket ökar deras livslängd och kan spara dig pengar i form av längre perioder mellan däckbyten.

Att däck åldras visste du kanske men att detta varierar beroende på hur däcken förvaras var möjligen en nyhet. Om du gör rent hjulen ordentligt, fyller på med ett halvt kilo högre lufttryck och placerar dem mörkt och svalt, åldras dina däck långsammare. Om du låter malmobilproffs.se förvara däcken åt dig i vårt däckhotell kan du vara säker på att de hanteras på bästa möjliga sätt.

Utöver den rent ekonomiska fördelen kan du säkert själv komma på flera skäl till varför däckhotell är en sund investering: du sparar plats hemma i garaget eller källarförrådet, du slipper smutsa ner dig i samband med däckbytet och du sparar definitivt tid på att låta oss ta hand om hela processen.

Det finns inga bindningstider eller andra förpliktelser – allt du behöver göra är ge oss förtroendet att ta hand om dina däck, på samma sätt som vi tar hand om din bil.

Malmö Bilproffs vill vi underlätta för dig som kund att äga en bil. Checka in dina däck på Bilproffsens däckhotell, så får de vila upp sig efter en hel säsong på vägarna. När de är utvilade och redo för en ny säsong, sköter vi enkelt även hjulskiftet åt dig.

Behöver du nya däck? Här kan du köpa däck online och få dem monterade hos oss

Läs mer: